Науково-дослідна діяльність кафедри

2021 р.

МАТЕРІАЛИ

II ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ

ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ

"АКТУАЛЬНІ ЕКОНОМІКО-ПРАВОВІ, СОЦІАЛЬНІ ТА ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА СУСПІЛЬСТВА"

25-26 березня 2021 року

м. Дніпро

МІЖНАРОДНА

НАУКОВО-ПРАКТИЧНА

КОНФЕРЕНЦІЯ

«Інформаційно-аналітичне забезпечення прийняття управлінських рішень щодо енергетичних та соціально-економічних проблем України»
ІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція«Актуальні економіко-правові, соціальні та екологічні аспекти розвитку промисловості та суспільства»
З метою підвищення ефективності наукової діяльності у Криворізькому національному університеті, ознайомлення з досягненями науковців, активізації участі науково-педагогічних працівників, здобувачів першого, другого рівнів вищої освіти та аспірантів у науковій роботі, виявлення обдарованих учасників, які мають перспективу творчого зростання, кафедра економіки, організації та управління підприємствами ініціює чергову, тепер уже ІІ Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію «Актуальні економіко-правові, соціальні та екологічні аспекти розвитку промисловості та суспільства».Терміни її проведення – 1–31 березня 2021 року на базі Криворізького національного університету.Організатори інтернет-конференції мають надію на плідну співпрацю з науковцями, викладачами, здобувачами, працівниками підприємств і організацій, які зацікавлені у презентації результатів наукових досліджень актуальних проблем соціально-економічного розвитку економіки промислових підприємств та суспільства на сучасному етапі в умовах поглиблення інтеграційних процесів, формування конкурентного середовища, переходу до інноваційної моделі розвитку економіки.Для роботи відкриті 12 секцій. За інформацією можна звернутися докоординатора конференціїРябикіної Наталії Іванівни. Телефон мобільний: 097-367-33-65. E-mail: nir0621@ukr.net або rjabykinanataliya@knu.edu.uaЦього року ми запрошуємо до участі у роботі конференції учнів шкіл, гімназій, ліцеїв та коледжів, які бажають презентувати та опублікувати свої наукові праці у межах спеціально організованої секції «Теорія та практика діяльності суб’єктів господарювання і суспільних організацій в уявленнях майбутніх вступників до закладів вищої освіти».Шановні друзі! Запрошуємо усіх до участі у конференції! Бажаємо творчої наснаги, нових наукових здобутків! Давайте будувати нашу країну разом!
IX Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційно-аналітичне забезпечення прийняття управлінських рішень щодо енергетичних та соціально-економічних проблем України»

Конференція відбудеться на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара

Відповідальний за проведення:

Єлісєєва О.К. – д.е.н., проф., завідувач кафедри.

Строки: 25 березня 2021 року.



Наша кафедра ЕОУП та Криворізький національний університет з листопада 2020 року бере участь у проекті «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» (Academic IQ)
Криворізький національний університет з листопада 2020 року бере участь у проекті «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» (Academic IQ).‼️ Ця участь дуже важлива для нашого університету‼️. Вам необхідно залучити до опитування всіх НПП факультету, а також максимальну кількість студентів. Все це треба зробити до 5 лютого!!!!студентське та на викладацьке опитування за посиланнями:студентське опитування: https://www.research.net/r/KryvyiRihNationalS
викладацьке опитування: https://www.research.net/r/KryvyiRihNationalF